hållbar fastighetstjänst

om oss

Med över 30 års arbetserfarenhet i fastighetstjänst har vi skapat ett hållbart och effektivt arbetssätt och fleråriga goda relationer med våra kunder. Tillsammans arbetar vi fram ett långsiktigt och fungerande samarbete där vi ser till att ge den bästa möjliga service.

Vi är ett sammansvetsat team av glada, kompetenta arbetare med en positiv syn på framtiden och seriöst miljötänkande.
Vi lägger stor vikt vid god kommunikation med alla våra fastighetsägare och boende och strävar alltid efter att skapa en trevlig och vänlig miljö för alla. Just nu tar vi hand om flertal fastigheter över hela stor Stockholm vars ägare värdesätter lång arbetserfarenhet, gediget arbete och professionell expertise. 

Vid behov har vi ett kontaktnät av noga utvalda och testade samarbetspartners med samma höga standard som oss när det gäller kvalite, hållbarhet och effektivitet.  Genom åren har vi byggt upp ett nära samarbete med partners som bevisat sig vara pålitliga och med hög kompetens och skicklighet.

Utöver att erbjuda helhets planer för fastighets & mark service och teknisk förvaltning , erbjuder vi även enskilda tjänster och tar oss också an projekt ledning inom bygg och renovering. Allt för att göra livet lite mer stressfritt för våra kunder.
Vi är flexibla och har ett stort kontaktnät så att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som möter just dina behov.
Vi är alltid glada att träffa liksinnade människor med samma värderingar, så tveka inte och hör av dig redan idag.

All kontakt information är längst ner på denna sida.


HÅLLBARHET FÖR EN BÄTTRE MILJÖ 

VÅRT FOKUS

Hållbarhet för oss innebär att ha ett framtidstänk och ta hänsyn till nuvarande och nästkommande generationer. Vi tycker att hållbarhet speglas i tre viktiga kategorier. 

 • MILJÖ
  Hållbarhet i ett miljö perspektiv är det mest självklara målet med vår vision. Vi strävar ständigt för att minimera företagets negativa miljöpåverkan och är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster med mer miljövänliga arbetsverktyg och fordon.  Vi tar mer än gärna fram gröna alternativ i våra tjänster och tipsar om energioptimering och sopsortering. Det vi gör idag påverkar direkt hur framtiden kommer att se ut i nästkommande generationer, så vi vill ta vårt ansvar och göra vad vi kan för en ljusare framtid.

 • KVALITÉ
  Vi ser till att använda kvalitativa material och utföra vårt arbete med högsta noggrannhet eftersom det i längden kommer att vara det mest hållbara och ekonomiska. Genom att inte tumma på kvalitén förebygger vi och skyddar emot skador och förlust längre fram. Det är en mycket viktig aspekt av vår hållbara vision. Det ska hålla i längden!

 • SÄKERHET
  Hållbarhet är också att ta hand om alla i sin omgivning. Tillsammans ser vi till att förebygga olyckor. Vi skapar en säker och trygg arbetsmiljö och boende miljö. För oss är det viktigt att använda alla försiktighetsåtgärder när vi arbetar på fastighetens område. Både för våra egna arbetares säkerhet men också för de som kan bli påverkade, till exempel boende. Vi lär alla våra arbetare att ta nödvändiga säkerhetsåtgärder och att använda den säkerhets utrustning som är tillgänglig. När vi utför renoveringar ser vi till att det färdiga resultatet håller upp till alla säkerhetskrav.kontakta oss

Hör gärna av dig till oss!
Ring eller maila för felanmälan, offertförfrågan eller andra funderingar.

 • Like Hand A line styled icon from Orion Icon Library.

  Telefon

  Telefontider är vardagar mellan kl 7 till 17.
  08-128 28 028

 • Image Folder A line styled icon from Orion Icon Library.

  Email

  Information:  info@hfts.se
  Felanmälan: felanmalan@hfts.se